Web Analytics
 
07. maj 2023:
"Højt skal han leve " !

Det ene af vores juniormedlemmer i Jagtforeningen, Christian Wind, blev i dag konfirmeret i Mørke Kirke. Da vi jo er rigtig meget glade for Christians medlemsskabs, var Carsten og jeg klar, da han kom ud af kirken og istemte i netop det øjeblik signalet "Højt Skal han leve", hvilket virkede til at være ret så populært efter andre konfirmations- gæsters reaktion og applaus at dømme.

25. februar 2023:
Årets jagtfrokost i Elsegaarde Jagtforening

En dejlig eftermiddag med lækre vildtretter og hyggeligt samvær. Traditionen tro blæste Carsten og jeg til samling forud for velkomst og "parolebitter" og derefter "Frokostsignalet" som signal til at man måtte gå til bords. - Læs mere om og se flere billeder fra den hyggelige eftermiddag
her

08. januar 2023:
Nytårsjagt, Colindseje

Carsten havde glemt sit jagthorn, så jeg var ale om at blæse både ved parolen og som på billedet her ved paraden.

17. december 2022:
"Juleoptakt" i jagtforeningen

Carsten og jeg blæste både til parolen om morgenen og til paraden efter jagten (billedet her).  Ved paraden blæste vi "Samling", "Vildtparade", "Fasanen", "Jagt Forbi" og "Frokostsignalet". Det sidste var særlig vigtigt, for efter paraden ventede der os en lækker gang krondyrgryde, som Carsten og hans kone, Marianne, venligt havde tilberedt og budt alle  os andre på.
Læs og se flere billeder frea den hyggelige juleoptak
t her.

01. oktober 2019:
Premierejagt

Fra venstre: Jeg selv, Bjarne Clausen, Flemming Lytken og Orla Andersen blæste både ved parolen og paraden

 

05. april 2023:
Tak til Ebeltoft Jagthornsblæsere

I min egenskab af formand for Elsegaarde Jagtforening mødte jeg op til gruppens øveraften medbringende en tak for gruppens deltagelse og hjælp ved vores 90-års fødselsdag. Takken bestod dels af en skriftlig hilsen/tak og en flaske "Knæk og Bræk" porsedram med ønsket om, at blæserne enten kunne nyde den i pauserne ved øveaftenerne eller ved en særlig lejlighed.
Se evt. mere
her.

25. marts 2023:
Gruppen medvirkede ved Elsegaarde Jagtforenings 90-års fødselsdag

Jeg selv deltog ikke, da jeg i min egenskab af formand for jagtforeningen havde andre opgaver.
Læs mere og se flere billeder
her.

08. marts 2023:
Øveaften og generalforsamling.

Vi havde en hyggelig aften, selvsagt startende med blæsning og afholdelse af generalforsamling, da vi nåede til pausen. Stille og rolig generalforsamling. Lise genvaklgt siom formand og Bent Ole som revisor. Vi sluttede af med at hygge os over et par gode stykker smørrebrød + en øl og en dram. Rigtig hyggelig aften,.
Læs mere og se fler.e billeder
her,

28. maj 2022:
Vi "blæste Hjørdis et stykke"

Vores kasserer i vores lille blæsergrupp, Hjørdis Einarsdottir, fyldte 50 år i dag, og selvfølgelig mødte vi uanmeldt og hyldede hende med et par strofer. Uanmeldt er nu ikke helt rigtigt, det var aftalt med Jón Á. Hjaltason, der er Hjørdis' samlever, men Hjørdis selv vidste intet. Hjørdis og Jón er begge islændinge, så der var mange familieghæster fra Island, og det islandske flag var naturligvis også hejst. Jón er bestyrelsessuppleant og jagtudvalgsmedlem i Elsegaarde Jagtforening. Hjørdis selv er også ved at tage jagttegn. De er et par utroligt sympatiske mennesker.  Vi blæste "Samling", "Begrüssung" og "Fødselsdagsfanfaren", - og blev bagefter budt på "bobler" og kransekage.

29. januar 2021:
Endnu længere udsigt til første øveaften i det nye år

I aftes meldte regeringen ud, at de nugældende Corona-restriktioner - bl.a. med en forsamlingsloft på max. 5 personer - forlænges fem til og med 28. februar. Det betyder, at vi igen må genoptage vores hyggelige øveaftener, som vi ellers havde set frem til at kunne genoptage, når restriktionerne ophørte den 7. februar. Men nu er de altså forlænget hele februar måned med. - ærgerligt, men selvsagt forståeligt og nødvendigt for landets suituation som helhed. Vi må hver isøær øve os derhjemme og holde ambrosuren og melodierne/signalerne vedlige. "Knæk og Bræk" for den næste måned i Coronaens tegn. Pas godt på Jer selv og hinanden !

28. december 2020:
Den traditionelle julejagt
var også i en invitationsjagt hos Torben Nikolaisen, Jesper Sørensen og Kaj Martinussen. På grund af de gældende Corona-restriktioner - bl.a. max. 20 personer i fysisk adskilte grupper - kunne vi ikke slutte af med madpakkespisning hjemme hos Torben i rummet ved siden af hans imponerende jagtstue. I stedet spiste vi i det fri udenfor Kajs jagthytte - med de to grupper på hver sin side af det store bål. En rigtig fin og hyggelig afslutning i flot vejr.
På billedet her blæser Torben og jeg "Vildtparade", "Dyrets død", "Jagt forbi" og "Frokostsignalet".

12. december 2020:
"Fasanen"

Årets "Juleoptakt" afvikledes under iagttagelse af Corona-bestemmelserne: Vi var opdelt i to hold á 8 personer, der sad fysisk adskilt. Efter en dejlig dag i smukt vejr lå der 4 fasaner på paraden. Jeg var alene om at blæse "Vildtparade", "Fasanen", "Jagt Forbi" og "Frokostsignalet". Især "fasanen" var det hårdt at blæse alene.

08. november 2020:
"Dyret" og "Vildanden"

Det var første gang siden premierejagten den 1. oktober, jeg var på jagt. Jeg blev opereret for går stær på begge øjne h.h.v. den 5. og den 12. oktober og havde forbud mod både at gå på jagt og blæse jagthorn føær 1. november. Det var dejligt at "komme ud igen". På paraden lå der en gaffelbuk og 2 gråænder. Jeg var alene om at blæse, og kunne godt mærke, at luften og ambrosuren ikke var helt i top.

23. november 2019:
"Vildanden"

Bjarne Clausen (t.t.) og jeg blæser over de tre nedlagte gråænder ved vildtparaen eftetr jagten på foreningsrevioret "Colindseje.
Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net